Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen is een parapluterm voor alle verschillende materialen die je kunt gebruiken om dingen te bevestigen. Bijvoorbeeld om twee dingen aan elkaar te bevestigen, dingen aan de muur of aan de zijkant van een apparaat te bevestigen, of om dingen gewoon mooi af te werken. Bij Kabelpro verkopen we een hele hoop verschillende bevestigingsmaterialen. Hieronder vind je ons volledige assortiment.

PVC doorvoertules (1)

Klittenband (2)

Plakzadels (6)

P-CLIP (2)

Neopreen tules (5)

Zadelklemmen (3)

Kabelgoten (1)

Slangklemmen (1)

Kabelklemmen (2)

Afstandsklemmen (4)

Krimpdoppen (2)

Accupoolklemmen (16)

Overige bevestigingsmaterialen (5)

Contact blokken (2)

Rubber doorvoertules (12)

Wat zijn bevestigingsmaterialen?

Bevestigingsmaterialen zijn alle dingen die je gebruikt om dingen te bevestigen. Dit kan een permanente bevestiging zijn, bijvoorbeeld door krimpdoppen, of een bevestiging die je ook weer makkelijk los kunt maken, zoals klemmen.

Wat voor bevestigingsmaterialen zijn er?

Er zijn een hele hoop verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Op deze pagina vind je een hoop verschillende categorieën, waar je meer kunt lezen over deze specifieke materialen. Heb je vragen, of kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Ik ben opzoek naar een specifieke bevestigingsmateriaal die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.