Automotive snoer

Automotive snoeren zijn, zoals de naam al zegt, snoeren die in de automotive industrie worden gebruikt. Bij Kabelpro verkopen we een hoop verschillende automotive snoeren. Hieronder vind je ons volledige assortiment.

FLY snoer (20)

FLRY-A snoer (104)

FLRY-B snoer (309)

Wat is een automotive snoer?

Een automotive snoer is een snoer die in de automotive industrie wordt gebruikt. Denk hierbij aan snoeren voor auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen. Deze snoeren zijn bestand tegen hoge temperaturen, olie en UV stralen.

Waar gebruik je een automotive snoer voor?

Automotive snoeren worden gebruikt voor voertuigen als auto’s, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, etc.

Welke categorieen voertuigsnoer zijn er?

FLRY-A

Een FLRY-A snoer is een automotive snoer die tegen temperaturen tussen -40 en +105 graden kan. De R in FLRY-A staat voor Reduced Wall. Dit betekent dat de buitenmantel gereduceerd is en het snoer qua buitendiameter dunner is dan bij een regulier snoer. Hierdoor is het snoer soepeler en makkelijker verwerkbaar.

FLRY-A is een symmetrisch snoer, wat betekent dat het snoer perfect rond is. Met het blote oog zie je dit niet, maar voor bijvoorbeeld machinaal strippen is dit vaak handiger dan een niet symmetrisch snoer.

FLRY-B

Een FLRY-B snoer is vergelijkbaar met een FLRY-A snoer. Het grootste verschil is dat een FLRY-B snoer niet symmetrisch is. Daarnaast bestaat een FLRY-B snoer uit meerdere, kleinere litze’s. Hierdoor is dit snoer flexibeler dan een FLRY-A snoer.

FLY

Een FLY snoer is een automotive snoer dat tegen temperaturen tussen de -40 en +85 graden kan (sommige uitvoeringen kunne tot +105 graden). Dit is een niet symmetrisch snoer. Daarnaast heeft dit snoer geen reduced wall.

Ik ben opzoek naar specifiek automotive snoer die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.