Vlakstekerhulzen (positive lock)

Een positive lock vlakstekerhuls is een kabelschoen, waarbij je een vlaksteker en een vlakstekerhuls aan elkaar verbindt. De positive lock versie heeft een speciaal systeem waardoor de vlaksteker nog steviger in de huls vast zit. Hierdoor gaat het niet los bij bijvoorbeeld trillingen en heb je dus een nog betrouwbaardere verbinding. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment aan positive lock vlakstekerhulzen.

Vlakstekerhulzen (positive lock) geïsoleerd (1)

Vlakstekerhulzen (positive lock) ongeïsoleerd (10)

Wat is een positive lock vlakstekerhuls?

Een positive lock vlakstekerhuls is een speciale soort vlakstekerhuls die zorgt voor een extra stevige verbinding. Dit komt door het speciale sluitsysteem, waarbij de vlaksteker in de huls is vergrendeld. Hierdoor gaat het niet zomaar los door bijvoorbeeld trillingen.
De meeste positive lock vlakstekerhulzen zijn gemaakt van nylon. Daarnaast hebben onze positive lock vlakstekerhulzen meestal een easy entry systeem en een extra verstevigingshuls. Een easy entry ingang betekent dat het uiteinde van de huls in een trechtervorm loopt, waardoor je kabels, snoeren of draden makkelijk in de huls kunt doen.

Positive lock vlakstekerhuls geïsoleerd en ongeïsoleerd

Bij Kabelpro verkopen we positive lock vlakstekerhulzen zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd. Voor de ongeïsoleerde versie verkopen we ook een speciaal positive lock isolatie hoesje, waardoor je deze alsnog kunt isoleren. Voor de geïsoleerde positive lock vlakstekerhulzen kijk je hier. Voor de ongeïsoleerde positive lock vlakstekerhulzen kijk je hier.

Ik ben opzoek naar een specifieke positive lock vlakstekerhuls die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.