Bevestiging

Bevestiging is een parapluterm voor alle producten die worden gebruikt om dingen aan iets vast te maken. Bijvoorbeeld bundelbanden, maar ook tules, clips of klemmen. Deze producten worden gebruikt om dingen aan elkaar vast te maken, netjes weg te werken, te bundelen of juist uit elkaar te houden. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment.

IJzerwaren (73)

Wartels en toebehoren (95)

Bevestigingsmaterialen (64)

Bundelbanden (77)

Draad- en kabelmarkeringen (209)

Wat zijn bevestigingsmaterialen?

Bevestigingsmaterialen zijn alle materialen die worden gebruikt om dingen te bevestigen.

Wartels en toebehoren

Wartels zijn een soort klemmen waarmee je een kabel aan een box of kast kunt monteren. De wartel dicht af, waardoor de kabel stevig vast zit en in veel gevallen waterdicht is afgesloten.

Bundelbanden

Bundelbanden worden gebruikt om kabels te bundelen of ergens aan vast te maken. Een bundelband heeft een ribbel randje, die je door het uiteinde kunt steken. Hierdoor krijg je een lus die je kunt aantrekken. Door de ribbels blijft dit vast zitten en kun je het uiteinde eraf knippen.

Draad en kabelmarkering

Draad- en kabelmarkeringen worden gebruikt om dingen te labelen. Bijvoorbeeld om aan te geven waar een draad vandaan komt, waar het heen moet of of er wel of geen stroom op staat.

Ik ben opzoek naar een specifieke bevestiging die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.