Zullen we het samen oplossen?

Garantie en terugzenden

Wij vinden het natuurlijk heel belangrijk dat de producten die wij leveren van de beste kwaliteit zijn. Mocht er toch iets misgaan, bieden wij standaard 12 maanden garantie op de door ons geleverde producten. De meeste producten die wij verkopen, hebben een langere fabrieksgarantie. Binnen die tijd kan je bij ons alsnog je garantie claimen.

Lees alle informatie over garantie en terugzenden in onze Algemene voorwaarden.

Terugzenden

Voor particuliere klanten:
Als consument kan je je bestelling bij ons binnen 30 dagen gratis terugzenden. Zorg er wel voor dat je producten compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Vul het formulier op deze pagina in om je terugzending te regelen.

Voor zakelijke klanten:
Als bedrijf kan je je bestelling binnen 30 dagen terugsturen op eigen kosten. Zorg er wel voor dat je producten compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Vul het formulier op deze pagina in om je terugzending te regelen.

Klachten of opmerkingen

Bij Kabelpro staan wij altijd open voor feedback. Daarom horen we het heel graag als je klachten of opmerkingen hebt. Je kunt ons altijd bellen via de klantendienst of een mailtje sturen. Onze professionals praten graag met je over hoe we het probleem kunnen oplossen of je feedback kunnen verwerken.

Terugzendformulier

    Onze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Hierbij zijn het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google van toepassing.