NYCWY grondkabel

NYCWY kabels zijn Duitse grondkabels. Deze kabels worden vaak gebruikt op bijvoorbeeld campings, bungalowparken of golfterreinen. NYCWY kabels komen vaak voor in grotere maatvoeringen. Ben je opzoek naar de kleinere versie? Kijk dan bij NYCY.

Toont het enige resultaat

NYCWY kabel 4X10,0 RE/10 mm2 0,6/1 kV zwart (Haspel 100 stuks)

Niet op voorraad

 891.68 excl. BTW  1,078.93
SKU: 1370.4X100H
Kleur

Zwart

Maatvoering metrisch

10 mm²

Aantal aders

4

Max. voltage

0,6-1 kV

Groen/Geel ader

Nee

Volledige Verpakking

Haspel 100 stuks

Afgeschermd

Ja

Geleider

Koper

Wat is het verschil tussen een NYCWY kabel en andere grondkabels?

NYCWY

NYCWY kabels zijn Duitse kabels die vaak voorkomen in grotere maatvoeringen. Deze kabels kunnen 0,6 - 1 kV aan.

NYCY

NYCY kabels zijn het kleine zusje van de NYCWY kabel. Dit is een Duitse kabel die vaker voorkomt in kleinere maatvoeringen. Deze kabels kunnen 0,6 - 1 kV aan.

XMvKas

XMvKas kabels zijn Nederlandse grondkabels. Deze kabel kan 450 tot 750 volt aan en heeft een omvlochten afscherming. XMvKas kabels hebben Eca keur.

YMvKas

YMvKas kabels zijn Nederlandse grondkabels. Deze kabel kan 0,6 - 1 kV aan en heeft een omvlochten afscherming. Deze kabel heeft Dca keur.

VG-YMvKas

VG-YMvKas kabels zijn vergelijkbaar met YMvKas kabels. Het grote verschil is dat VG-YMvKas kabels gearmeerd zijn, terwijl reguliere YMvKas kabels omvlochten zijn. Dit gaat vaak over de grotere maatvoeringen. Dat betekent dat er een sterkere ommanteling omheen zit, waardoor je kabel beschermt is tegen bijvoorbeeld een schep of een graafmachine. De VG-YMvKas kabels zitten in de groep YMvKas kabels.

Ik heb een 3-aderige grondkabel besteld, maar er zitten vier aders in. Hoe zit dat?

Een grondkabel bestaat, naast de normale aders, ook nog uit een vertinde aardlitze. Deze draad is extra, naast de hoeveelheid aders die je hebt besteld. De aardlitze werkt beschermend. Deze ader zorgt er namelijk voor dat je niet onder stroom staat wanneer je de grondkabel per ongeluk beschadigt, bijvoorbeeld doordat je er met een schep tegenaan komt. De aardlitze geeft dit door aan de aardlekschakelaar en die schakelt in zo’n situatie de groep uit.

Ik ben opzoek naar een specifieke NYCWY grondkabel die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.