PVC doorvoertules

Een PVC doorvoertule is een bevestigingsmateriaal dat wordt gebruikt wanneer je een kabel, snoer of draad door een gat in een paneel of plaat wilt steken. De kabel kan beschadigen wanneer je geen doorvoertule gebruikt. De doorvoertule beschermt namelijk de kabel en zorgt ervoor dat het gat veilig afgedicht is. Op deze pagina vind je ons volledige assortiment PVC doorvoertules.

Toont het enige resultaat

Doorvoertule PVC HT 633-02070 zwart (100 stuks)

Op voorraad

 8.51 excl. BTW  10.30
SKU: 1999.0589
Kleur

Zwart

Volledige Verpakking

100 stuks

Wat zijn doorvoertules?

Doorvoertule beschermt je kabel, draad of snoer wanneer je die door een metalen plaat, paneel of kast wilt steken. Het gat in het materiaal kan ervoor zorgen dat je kabel, snoer of draad beschadigt. De doorvoertule zorgt ervoor dat dit niet kan gebeuren en dat het gat volledig afgedicht is. Bij kabelpro verkopen we doorvoertules van PVC en van rubber.

Wat betekenen de maten van doorvoertules?

De maat van een doorvoertule is afhankelijk van drie verschillende dingen. Ten eerste: de maat van het gat waar de doorvoertule doorheen moet. Dit wordt ook wel de buitenmaat genoemd. Daarnaast moet je rekening houden met de maat van de kabel die door de tule heen moet. Dit noem je de binnenmaat. Als laatste kijk je naar de dikte van het materiaal waar de doorvoertule in moet. Door deze drie maten goed af te stellen, zorg je dat alles veilig is en goed vast zit.

Ik ben opzoek naar een specifieke PVC doorvoertule die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.