Kabelgoten

Een kabelgoot is een gootje waar je kabels in kunt wegwerken. Door het gebruiken van een kabelgoot in de kleur van de muur, valt het kabelgootje weg en zie je de kabels niet meer. Hierdoor is het mooi afgewerkt. Op deze pagina vind je alle kabelgoten die we bij Kabelpro verkopen. Voor andere bevestigingsmaterialen kun je op deze pagina kijken.

Toont het enige resultaat

Kabelgoot K25 25X13 mm wit (10 stuks)

Op voorraad

 54.44 excl. BTW  65.87
SKU: 1999.1497
Kleur

Wit

Volledige Verpakking

10 stuks

Wat zijn kabelgoten?

Een kabelgoot wordt gebruikt om kabels weg te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabels van lampen of een TV. Door een kabelgootje in dezelfde kleur als de muur te gebruiken, vallen de kabels niet op. Je hebt kabelgoten in veel verschillende versies. Bijvoorbeeld halogeenvrij, metaal of kunststof. Daarnaast zijn er kabelgoten in verschillende kleuren.

Ik ben opzoek naar een specifieke kabelgoot die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.