Krimpkous dunwandig

Krimpkous dunwandig is, zoals de naam al zegt, een krimpkous met een dunne wand. Een krimpkous is isolatiemateriaal dat krimpt wanneer je het verhit. Hierdoor komt het materiaal strak om je kabels heen en dicht het goed af. Dunwandige krimpkous is de meest voorkomende soort krimpkous. Hierdoor hebben wij bij Kabelpro ook een groot assortiment. Hieronder vind je alle soorten dunwandige krimpkous die wij verkopen.

NF krimpkous (363)

Wat is krimpkous dunwandig?

Dunwandige krimpkous is de meest voorkomende soort krimpkous. Krimpkous is een isolatiemateriaal dat je door hitte kan laten krimpen. Dit zorgt ervoor dat de kous strak om je kabels heen zit, goed afdicht en je kabels beschermt.

Door een dunwandige krimpkous kan minder voltage dan een middelwandige of dikwandige krimpkous. Hoeveel minder dit precies is, verschilt per soort krimpkous.

De meest voorkomende krimpkracht is 3 op 1 of 2 op 1. Bij Kabelpro verkopen we beide soorten. Daarnaast hebben we ook dunwandige krimpkousen met lijm, maar deze hebben wij alleen in 3 op 1.

Dunwandige krimpkous is standaard zwart, maar eventueel ook leverbaar in andere kleuren. Als je hier meer informatie over wilt, kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Ik ben opzoek naar een specifieke dunwandige krimpkous die niet op jullie website staat. Wat nu?

Geen paniek! Kabelpro heeft al een heel groot assortiment, maar wij staan er altijd voor open om uit te breiden. Wij hebben veel connecties binnen de branche, waardoor we vaak snel producten kunnen leveren, ook als we ze nu nog niet aanbieden. Wij kunnen zelfs kabels speciaal laten maken als het product wat je zoekt nog niet bestaat. Kortom: neem even contact met ons op en dan gaan we snel een oplossing verzinnen.